Jo… ¡siempre lo mismo!

SIGNATURA

Jo… ¡siempre lo mismo!

Un matí, els colors van decidir pintar les coses d’una forma diferent… Una història que mostra que hi ha més d’una manera de fer les coses i que la creativitat i la innovació són necessitats de l’esperit humà. Un conte que convida a l’apoderament i a creure en un mateix. Obri un diàleg sobre els estereotips i la necessitat d’acceptar el que fan els altres encara que s’isca de l’habitual. El cel és blau, els arbres verds, el capvespre taronja… serà?osas de una forma diferente…Una historia que muestra que hay más de una forma de hacer las cosas y que la creatividad y la innovación son necesidades del espíritu humano. Un cuento que invita al empoderamiento y a creer en uno mismo. Abre un diálogo sobre los estereotipos y la necesidad de aceptar lo que hacen los demás aunque se salga de lo habitual.El cielo es azul, los árboles verdes, el atardecer naranja… ¿será?
Miguel Alayrach
(Sogorb, 1979). Llicenciat en Periodisme i Documentació per la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid. Guanyador del Premi Internacional de Cuentos Max Aub 2013. Ha publicat dènou llibres infantils.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies