Fusteries del Pont

SIGNATURA

Fusteries del Pont

creador, naix l’aportació diversa en gèneres del col·lectiu El Pont Cooperativa de Lletres, espentada pels ressorts més preuats en l’obra fusteriana: tolerància, controvèrsia i llibertat d’esperit. Obra col·lectiva EL PONT COOPERATIVA DE LLETRES: Josep Usó i Mañanos, Maties Segura, Vicent San, Toni Royo, Vicent Pitarch, Imma Monlleó, Rosa Miró, F.Mezquita Broch, Lluís Meseguer, Rafael Mesado, Pasqual Mas, Joan Garí, Romà Bernad, Carles Bellver, Artur Alvarez, Vicent Jaume Almela, Josep Lluís Abad.
Diversos
EL PONT Cooperativa de Lletres és una associació d’escriptors en llengua catalana del nord valencià, sense ànim de lucre, fundada en 2010. Es constitueix per a realitzar al territori valencià els objectius d’impulsar, desenvolupar, coordinar i divulgar l’estudi i activitat literària en llengua catalana. Així com sensibilitzar la societat envers el fet cultural en totes les seues dimensions: afavorir, difondre i promoure l’ús del valencià i la cultura valenciana en general. Defensar els conceptes de pau, llibertat, democràcia i tolerància com suports fonamentals de la cultura, de la societat i de la relació entre els pobles.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies