Fragmentos de Vikingo

SIGNATURA

Fragmentos de Vikingo

Vivint entre la planura i el mar, entre aules de passadissos de carilló verd i una ciutat immensa que traga llum blanca i fondeja sobre poetes, sura aquest llibre que ens parla de la vida, de la mort, en suma, de la nostra identitat construïda a partir de fragments. La poesia és el registre que millor explica aquesta experiència conscient. Fragmentos de Vikingo és la biografia poètica de qui, varat en la planícia, expressa la seua ànima errant i contradictòria. Poema rere poema es desgrana la inquietant percepció fragmentària, des de l’àtom a l’univers. La poesia d’Ágata Navalón és també un recorregut constatable de fets biogràfics, en el qual s’intercalen vidències arcanes, però comunes a tots nosaltres.
Ágata Navalón
Àgata Navalón pot ser un nom o molts noms. Dedicada a l’ensenyament de Literatura a tots els nivells, amb períodes a l’estranger, especialment al Regne Unit, i actualment a Espanya, és llicenciada en Filologia Anglogermànica per la Universitat de Valencia. La seua vida ha estat lligada a la formació, tant a nivell universitari, en el Centre de Llengües de la Universitat Politècnica de València i en la Universitat de Castella-La Manxa, dins de Màster d’Educació, com a les aules de Secundària, desenvolupant en el centre mateix de la Manxa projectes que conjuminen poesia, vida, viatges, inclusió, Erasmus i formació del professorat. Amb sang de poetes, és slammer intermitent a la ciutat de València i ha participat en festivals urbans com Vociferio, Cabanyal Intim, Benimaclet Confusion, entre altres, a més de col·laborar en esdeveniments que conjuminen art i literatura com Poemaeye.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies