En algún lugar

SIGNATURA

En algún lugar

A Helena li concedeixen una plaça com a professora en un xicotet poble de l’Espanya profunda. Allí coneix a Araceli, una entranyable anciana que comença a perdre la memòria i li demana ajuda per a escriure les seues memòries. ​ Entre elles naixerà una amistat que crearà vincles indestructibles. Quan la malaltia comença a agreujar-se, Helena tractarà de convéncer a Víctor perquè cuide de la seua àvia. El net d’Araceli és testarrut i irresistible, un important comissari que no té temps per a ningú. ​ Aconseguirà Helena que canvie d’opinió sense arriscar massa el seu cor? En algun lloc està la resposta. ​ Vanessa González Villar crea històries que arriben al cor. Ens parla de l’Espanya buidada, del temps, de l’oblit i de la vida… Memorable.
Vanessa González
(València, 1979). És educadora infantil i va cursar també solfeig i clarinet. La seua afició per la música la va portar a ser membre d’Agrupació Artístic musical de Tavernes Blanques durant més de deu anys. La seua mare li va inculcar l’afició per la lectura i l’escriptura. Es va iniciar amb la poesia i amb guions convertits en obres teatrals representats en el grup de teatre familiar TEATRE ISLAVA. En 2017, en col·laboració amb altres autores, va fundar l’associació sociocultural MUSAS LITERARIAS, dedicada a fomentar la literatura i donar suport als escriptors. En 2018 va col·laborar en el programa despertador Ya Estamos Todos, de Ràdio Esport València 91.4 FM, dins de l’espai « ¿Qué leemos?, i des de 2019 el fa en l’espai Obligaciones las justas, de Plaza Radio 91.4 FM. És autora de les novel·les En algún lugar (2014), (2016, Premi 2a concurs de novel·la Multiverso), El amor es una… (2017), De Cupido nadie se enamora (2017), ¿Cosa de niños? (2018), Todo es posible en Navidad (2018) i Cosas que solo me pueden pasar a mí (2020); i de les obres teatrals Lissette (2012), Dancing Queen (2014) i On estàs Aurora (2016). En algún lugar està escrita amb la col·laboració de la psicòloga Mari Carmen Martín.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies