El sueño del aprendiz

SIGNATURA

El sueño del aprendiz

En El sueño del aprendiz, La vida de Mario, Celia i Juanjo ha canviat molt des que foren aquells inseparables amics en l’adolescència. La complexa relació d’amistat, amor i gelosia, que els uneix i els persegueix des de llavors, es va veure truncada després de l’abrupta i sobtada marxa de Celia a l’estranger.
Deu anys més tard, quan ronden la trentena i ja creien haver refet les seues vides, l’inesperat retorn a València de Celia i la insistència de Mario per recompondre les peces d’aquella ruptura, o l’ombra d’una història d’amor inacabada, amenacen amb tornar a posar-ho tot potes enlaire. Serà a través de la història protagonitzada per l’aprenent de periodista Manuel Planes, l’alter ego de Mario a la València de 1873, com anirem descobrint aquella etapa d’una enyorada joventut governada pels somnis, fracassos, aprenentatges, i el primer amor, inesborrable malgrat el pas dels anys.
Un trepidant viatge als inicis del periodisme a València, la palpitant atmosfera d’una ciutat quasi irrecognoscible i l’apassionant període de la primera República i la revolta cantonal, marcat per la inestabilitat política i una intensa renovació cultural en molts àmbits. Una novel·la en la qual el lector viatjarà del present al passat quasi sense adonar-se i anirà obrint a poc a poc el cor dels seus protagonistes.
CARLOS BARROS. Nascut a València en 1982, Carlos Barros va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions en la Universitat Politècnica de València. Ha desenvolupat la seua carrera professional en l’àmbit de la consultoria de software en empreses vinculades amb el món de la informàtica i les telecomunicacions, recalant a la ciutat de Lleó, on actualment resideix. Apassionat de la història i la literatura des de molt jove, l’any 2017 comença la seua carrera literària amb la publicació de Sobre las ruinas de la ciudad rebelde (Ed.Sargantana), una història de vides creuades ambientada entre València i Londres de principis del XVIII. En la seua última novel·la, El sueño del aprendiz, torna al gènere històric per a submergir-se en un dels moments més apassionants de la València de finals del XIX.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies