El pasado siempre llega tarde

SIGNATURA

El pasado siempre llega tarde

L’advocat Juan Dalmás rep l’encàrrec d’investigar les circumstàncies de la mort d’una directiva empresarial i antiga cantant de fama, Mamen Rodríguez. El que semblava ser una disputa rutinària amb la companyia d’assegurances de l’empresa per a poder cobrar una pòlissa de mort per accident laboral es convertirà en un enfrontament del protagonista amb les diferents famílies que conformen el consell d’administració de la multinacional on treballava la difunta. A més, Juan Dalmás haurà de suportar l’animadversió que es tenen el marit de Mamen i el seu fill, fruit d’un anterior matrimoni. Acompanyat de la detectiva Nina Prats, ex policia nacional, amb la qual mantindrà una complicada relació personal, es veurà involucrat, a més, en una trama de polítics corruptes, empresaris deshonestos i amb una poderosa màfia del joc clandestí.
Ignacio Cort
(València, 1949) és consultor d’empreses, amb una àmplia experiència a Espanya i a l’estranger. A més, és docent en diferents universitats espanyoles i conferenciant en organismes públics i entitats privades. Ha sigut membre de la directiva de diferents associacions professionals. Va iniciar la seua carrera literària com a crític cinematogràfic en diversos cineclubs de la ciutat de València i en diferents publicacions com les cartelleres SIPE i Qué y Dónde. Ha sigut col·laborador en Ràdio Peninsular; en els setmanaris La Marina i Valencia Semanal; en les revistes Cinema 2002 i Setmanari Cort; en la premsa diària, tant en Última Hora com a Las Provincias; i en diverses revistes econòmiques. També ha publicat el llibre, juntament amb Josep Lluís Seguí, La estructura del gag: dos cortometrajes de Charles Chaplin (Ed. Episteme, 1999) i col·laborat en el llibre de relats 101 crímenes de Valencia (Ed. Vinatea, 2019). Així mateix, va ser soci fundador de EDIMAG (Educación en la Imagen, 1975). Ha publicat dos llibres de gènere negre, titulats Tiempo muerto (Ed. Tucumán, 1996) i Amigos y conocidos, finalista del Premio Azorín (Ed. Círculo Rojo, 2012).

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies