El infiltrado

SIGNATURA

El infiltrado

Els naturals d’Arlodia han conviscut durant segles amb les ànimes dels recentment morts abans que emprenguen el seu últim viatge. És un lloc on la vida i la mort conviuen en pau i els seus habitants compleixen un important paper en l’equilibri de forces entre el Bé i el Mal. No obstant això, l’arribada d’un misteriós i encantador viatger alterarà l’afable existència dels vilatans fins a enfrontar-los a situacions desconegudes. Només Gabriela és capaç de veure el que el nouvingut amaga, i amb l’ajuda del pàter Cósimo lluitarà per descobrir-ho. Una intrigant trama on els dilemes morals es mesclen amb el sobrenatural i el thriller. Fins a on series capaç d’arribar amb els estímuls adequats? El lliure albir, el poder dels éssers tòxics i la influència de les circumstàncies en la conducta sustenten una trama que discorre per un món amb les seues pròpies normes.
MARTA QUEROL
Naix a València; estudia Ciències Econòmiques i Empresarials, s’especialitza en Gestió del Comerç Internacional i Enginyeria i Gestió de la qualitat. Després de més de vint anys en el món empresarial, un colp emocional li obri els ulls a la seua vertadera vocació, la literatura. Ha publicat la saga familiar dels Lamarc, composta per “El final del ave Fénix”, la seua òpera prima, i una de les deu finalistes en el Premi Planeta 2007. “Las guerras de Elena” y “Yo, que tanto te quiero” és un fresc emocionant sobre el paper de la dona a Espanya al llarg del segle XX. Escriptora també de relats, en 2019 publica l’antologia “Breverías. Relatos para lectores impacientes”. La seua obra més recent, “El infiltrado. La Puerta del Cielo”, publicada originalment sota el pseudònim de M. S. Quebec, suposa un canvi de gènere quant a l’ambientació i la trama, però manté el rerefons de realisme i actualitat que caracteritza a l’autora. Compagina el seu treball com a escriptora amb la col·laboració en diferents mitjans de comunicación; publica una columna en la revista literària Zenda sota el títol de “Tinta invisible” i exerceix com a professora de literatura i creació literària en el CEU San Pablo-AUEX i la Universitat Jaume I de Castelló.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies