El club de las histéricas

SIGNATURA

El club de las histéricas

Histèrica, boja, frígida… Són els adjectius amb els quals ens defineixen a totes les que no volem acatar les normes d’un patriarcat que ens obliga a la submissió, d’una normalitat que se’ns ha imposat i amb la qual ens han travessat. Això és una cosa que Simone té molt clar i que sent en la seua sang, bullint com una olla de pressió a punt d’esclatar. Tancada en el Centre d’Ensinistrament i Control de Conductes Anormals, planeja com posar fi a aquesta situació. Hannah, d’altra banda, somia il·lusament a sentir-se realitzada algun dia en el seu treball per a la Veu. «El treball dignifica», pensa ella. Però aquestes creences fermes poden saltar per l’aire en qualsevol moment. Què passarà si s’ajunten la set de venjança i el ressentiment?
JESSICA CENTELLES ESCRIBANO
Escriptora, Professora de Filosofia i Valencià i Investigadora, fa Xarrades de gènere. És autora també del llibre 𝙿𝚕𝚊𝚝ó𝚗 𝚢 𝙽𝚒𝚎𝚝𝚣𝚜𝚌𝚑𝚎 𝚜𝚎 𝚎𝚗𝚌𝚞𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚗 𝚎𝚗 𝚞𝚗 𝚋𝚊𝚛.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies