De lectures i digestions

SIGNATURA

De lectures i digestions

El nou llibre de l’editora Carme Pinyana, De lectures i digestions, és una recapitulació, valorativa i personal, que fa de guia a través de algunes de les millors obres editades en català durant aquest segle. Carme Pinyana és una lectora voraç i ho deixa patent amb aquesta recopilació de recomanacions que acosten la literatura al públic en forma de petites ressenyes personals. Es tracta d’un elogi a la lectura i una invitació a tothom a gaudir-ne. «L’únic objectiu ha estat compartir les opinions favorables que m’han merescut, com a lectora alegre, despreocupada i un poc ansiosa, aquests llibres», explica l’autora.
Carme Pinyana Garí
(Almassora, 1961) és l’editora de la Universitat Jaume I. Ha publicat articles sobre edició i literatura, així com microrelats; i ha comissariat diversos catàlegs de projectes expositius i divulgatius de la literatura. Pinyana també és patrona de la Fundació pel Llibre i la lectura, en nom de l’Associació d’Editors del País Valencià, i forma part de la comissió de publicacions de la Xarxa Vives d’Universitats, associacions on participa activament, així com en la Unión de Editoriales Universitarias Españolas.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies