Aviones de papel

SIGNATURA

Aviones de papel

L’amistat entre Amaia i Balma sempre ha estat molt sincera, però un incendi que s’origina a casa d’Amaia obliga la seua família a mudar-se a una altra ciutat. Anys després, diferents joves, des d’Irun, València i Estocolm es plantegen estudiar part de les seues carreres universitàries a la ciutat que mai dorm, Nova York. Tots ells coincideixen en la universitat, igual que en la residència. A causa del destí? Un any passional, on alguns cauran en l’amor de manera sobtada. Un riu afluent ple d’emocions; units per una forta amistat. Amor, força de voluntat, frustració, desig i primeres vegades.
Marta Macián Moreno
Va nàixer a Castelló en 2006. Des de ben xicoteta, ha sigut lectora empedreïda i sempre ha gaudit escrivint les seues pròpies històries. Visitar llibreries i estar envoltada de llibres sempre ha estat un dels seus majors passatemps. En 2019, va ser una de les guanyadores del premi literari convocat pel Consell Valencià de Cultura, assoliment que li va impulsar a seguir amb més força. Recentment, ha sigut premiada en el Premi Sambori de la Plana Alta 2021. Aviones de Papel és la seua primera novel·la publicada, amb la qual deixa volar tota la seua imaginació i compleix el seu gran somni. Aquesta es va gestar durant el passat confinament en 2020, després de dedicar molt de temps i esforç.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies