Anarquia relacional

SIGNATURA

Anarquia relacional

Una revolució des dels afectes: és la idea principal d’aquest llibre, que aconsegueix superar propostes com el poliamor o consignes buides com l’amor lliure. L’anarquia relacional és una proposta molt més profunda, que entén la complexitat dels vincles afectius que construïm al llarg de la nostra vida i que ens dona eines per entendre’ls i cuidar-los. Un llibre que fa proposta que canviarà la manera que entenem les nostres relacions afectives i que farà que qüestionem els pilars ideològics que les sustenten.
Juan Carlos Pérez Cortés. Traducció de Núria Vidal.
JUAN CARLOS PÉREZ CORTÉS. Investigador en l’àrea de la intel·ligència artificial, amb una àmplia producció científica en aquest camp. És professor titular de la Universitat Politècnica de València, fundador i director del grup d’investigació de Percepció, Reconeixement, Aprenentatge i Intel·ligència Artificial i ha sigut director científic de l’Institut Universitari Mixt d’Investigació, en el qual s’ha emmarcat el seu grup durant una dècada. Fora de l’àmbit acadèmic, ha participat en esdeveniments i espais relacionats amb les relacions no normatives des de 2010. És autor d’una de les primeres traduccions al castellà del Manifest de l’Anarquia Relacional i contribueix activament a la seua difusió en diferents espais de debat. PABLO CARACOL. Llicenciat en Belles arts, comença la seua marxa artística entre les disciplines de la fotografia, l’escultura i la il·lustració, sent està última el seu camí predilecte. El motor de l’obra de Pablo correspon a l’obstinació de desxifrar les capritxoses relacions existents entre elements al principi inconnexos i que combinats amb encert esdevenen en una proposta conceptual renovada.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies