901 Caricaturas

SIGNATURA

901 Caricaturas

La caricatura és un art profund amb tot l’art i tota la profunditat que li atorga Paco Guzmán, i que creix i es transforma amb el propi bagatge vital del temps. La caricatura és abans de res un retrat, però no un retrat d’això de fora, sinó d’això de dins. D’això que té un guardat sota clau, en el conscient, i que sense adonar-nos s’expressa en els gestos inconscients; eixos gestos, que a poc a poc, amb el pas dels anys, modifiquen els trets, igual que l’aigua blana i transparent erosiona les roques dures i opaques. La persona, l’ànima, l’invisible, la matèria inevitable. Aquest llibre recopila part de l’obra pictòrica i les millors caricatures de Paco Guzmán. Hi ha alguna cosa en aquestes últimes que les fa diferenciar-se de les d’altres artistes; incomoden. I quan una obra t’incomoda, és que estàs aprenent alguna cosa, alguna cosa que desconeixies sobre tu mateix.
Paco Guzmán
Paco Guzmán Paco Guzmán (Ulldecona, 1970) és caricaturista, il·lustrador i pintor professional des de l’any 2001. En l’actualitat treballa com a caricaturista en línia a més de realitzar caricatures en viu. També col·labora com a il·lustrador en diverses portades de llibres i diversos projectes pictòrics.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies