Fira del Llibre de Castelló 2022

Un any més, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques organitzarà la Fira del Llibre a la ciutat. Aquest any serà la 38 edició i es realitzarà del 29 d’abril al 8 de maig.  

La Fira del Llibre de Castelló inicia una profunda remodelació cap a un nou model de fira, adaptada al moment i a les noves circumstàncies i necessitats culturals i socials.

En primer lloc canvia d’ubicació, després de  més de 25 anys celebrant-se a la Plaça de Santa Clara, l’edició de 2022 passarà a realitzar-se en l’entorn del Parc Ribalta de la ciutat de Castelló.

Aquesta nova ubicació permetrà la seua ampliació amb la dedicació de més espais per a la venda i la realització d’activitats.

El model d’exposició i venda de llibres també canvia, passant a  realitzar-se en cassetes individuals de cada una de les llibreries, editorials i entitats que participen. D’aquesta forma es facilita la presència de més llibreries, editorials  i entitats que ens mostren la seua  proposta específica, facilitant la diversificació de l’oferta de llibres.

Per altra part, el canvi facilita la realització de moltes activitats culturals i de foment del llibre i la lectura, que donen nova vida a la Fira, faciliten la participació i el foment de la lectura entre la població.

La gran diversitat d’actes aporten dinamisme al programa, incrementant l’interés i faciliten la participació del públic. Tot açò contribueix a fer del certamen un important focus d’atracció i una cita imprescindible per a qualsevol persona interessada en la lectura, els llibres i la cultura en general.

Aquests canvis es fan per a millorar la Fira, però són un gran repte per a l’organització. El Gremi de Llibreters és una entitat menuda i amb pocs recursos i necessitarà el suport de tots (llibreries, editorials, institucions, entitats i associacions) per a fer de la Fira del Llibre un referent  cultural de la ciutat.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies