Conferència: Sant Mateu tierra de cátaros

Conferència: Sant Mateu tierra de cátaros

Sant Mateu terra de càtars està basat en el llibre històric-poètic del mateix títol, que conté la història de Sant Mateu i tots els seus monuments en prosa i poesia, des dels seus orígens fins a l’actualitat, posant especial èmfasi a l’època d’esplendor medieval quan va ser capital històrica del Maestrat. A més, el llibre conté la història completa dels càtars que van viure a Sant Mateu en l’edat mitjana i els templers. Una joia que no han de perdre’s!
A partir del llibre: Sant Mateu tierra de cátaros
Coneix la història de Sant Mateu i la comunitat de càtars que van viure en aquesta població a través dels ulls afectuosos d’una santmatevana adoptiva. L’autora, resident a Sant Mateu, ens fa una visió personalitzada de la història de Sant Mateu, la seua història i tradicions vistes a través de les seues vivències i records. Coneix la història de cadascun dels seus monuments a través de les poesies de l’autora. Si t’agrada la història i la poesia aquest és el teu llibre. A més coneixeràs la història completa dels càtars i els templers. Que ho gaudisques!
Autor/a: Pilar Bellés Pitarch
Pilar Bellés Pitarch (1964). Aquesta escriptora i conferenciant de Sant Mateu (Castelló) comparteix la seua activitat literària amb la investigació en l’aprenentatge de llengües i l’activitat docent. És llicenciada en Filologia Anglesa i professora d’anglés i francés en Infantil i Primària, també té experiència en Educació d’Adults. A més, és una escriptora contemporània i compromesa amb la nostra societat. Ha rebut reconeixements i premis en poesia i conte. És una activa conferenciant per tot el territori espanyol i també a França. Últimament, imparteix conferències “en línia” per a diferents associacions de Mèxic, l’Argentina i Xile. Té publicacions en poesia, novel·la, conte, assaig, teatre i biografia. També compta amb investigacions sobre mètodes per a aprendre anglés i algunes publicacions en llengües anglesa i francesa. Dirigeix i coordina el programa de Ràdio Satelitevisión i Americavisión “”Trobades Literàries””.
Editorial: Amazon

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies