Presentació de «Celulosis»

Presentació de «Celulosis»

Presentació de Celulosis a través d’alguns dels seus poemes, que aborden diversos problemes socials com el racisme/xenofòbia, l’homofòbia o el masclisme/violència contra la dona.
A partir del llibre: Celulosis
Poemes, que aborden diversos problemes socials com el racisme/xenofòbia, l’homofòbia o el masclisme/violència contra la dona. Cauen i renaixen les modes en una infinitat de repeticions, diferenciades per xicotets matisos que plouen fins i tot sobre lletra morta. Però en aquest tros de cel·lulosa no trobaràs res d’això. Ací estic jo, en els meus primers traços, tros a tros, i fora de context.
Autor/a: Crisergal (Cristian Serrano Galdón)
Cristian Serrano Galdón sempre va ser un amant de la lectura i així es va decidir per refugiar-se en l’escriptura des de ben xicotet, plasmant el que aflorava de la seua rutina entre versos i rimes. Acusat pels seus majors de córrer més amb el cap que amb els peus, assegura que és precisament en les ensopegades on va aprendre les seues majors lliçons. I així es defineix com un aficionat que es deixa arrossegar per la seua passió. Després d’una vida de relats i poemes en el calaix, va decidir escriure i publicar la seua primera obra, Latidos de guerra, opera prima de tall fantàstic que va agrupar un grapat de bones crítiques. Assegura gaudir tant mentre trasllada els seus pensaments a colp de teclat, que mai deixarà de somiar entre lletres ordenades. I així ho trasllada al món virtual, vers a vers, reflexió rere reflexió. El trobareu per les xarxes amb el nom de Crisergal.
Editorial: Cuadranta. Grupo Olé Libros

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies