Gacelas que comen leones

Gacelas que comen leones

A partir del llibre: Gacelas que comen leones
Alícia somia amb ser actriu. Fa les maletes i es trasllada a París. A la ciutat del Sena coneix a Lisa i a Aurore. I el que comença com un somni es converteix en un autèntic malson. Fent gala d’un estil ple de frescor i brillantor, Agathe Cortés parteix d’una situació real d’assetjament en el món del teatre per a recrear el descens d’Alicia als inferns. Gaseles que mengen lleons és una lliçó magistral d’apoderament femení i de resiliència. Una història d’amistat, de gelosia, de superació, de trastorns de conducta alimentària, de convencionalismes i d’etiquetes. Una novel·la emotiva sobre el poder de l’amistat entre dones i l’amor en el sentit ampli de la paraula. «El pis havia quedat preciós. La meua mare em va regalar un gran somriure. Paris, c’est Paris, em va murmurar. Només faltava el toc final i el més important: el teatre. Em vaig acomiadar d’ella davant del taxi i vam contenir alguna llàgrima. Em vaig quedar al carrer fins que el vehicle va desaparéixer al lluny. […] Estava sola, amb la jaqueta de cuir, els llavis rojos i enmig de la capital francesa a dos dies de començar el que més anhelava, fins ara la part més excitant i dolorosa de la meua existència».
Autor/a: Agathe Cortés
Agathe Corts és una periodista francesa nascuda a Madrid. Amb divuit anys es va traslladar a París per a complir el seu somni de ser actriu i estudiar Literatura moderna en la Sorbona. Cinc anys més tard va volar al Canadà per a finalitzar els seus estudis. En 2019 va tornar a Madrid, va cursar el màster de periodisme d’El País i va col·laborar en diverses seccions del periòdic. En l’actualitat és responsable de comunicació de AseBio (Associació Espanyola de Bioempresas). Gacelas que comen leones és la seua primera novel·la publicada en Suma de Lletres.
Editorial: Suma de letras- Penguin Random House

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies