Presentació de ¿Amor? tú eliges

Presentació de ¿Amor? tú eliges

¿Amor? Tú eliges ens presenta una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d’opressió masclista que es compta en el llibre. Es parlarà i es reflexionarà sobre aquestos temes.
A partir del llibre: ¿Amor? Tú eliges
¿Amor? Tú eliges ens presenta una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d’opressió masclista que es compta en el llibre. Els lectors tenim un paper fonamental, ja que, a mesura que avança la novel·la, podem anar triant entre diverses opcions amb conseqüències enfrontades. De la mateixa manera que ocorre amb Soledat, la protagonista, que haurà de triar quin tipus de relació vol mantenir amb el seu company: d’igual a igual, basada en el respecte i la llibertat, o bé de sotmetiment i d’anul·lació de la personalitat.
Autor/a: Anna Oliver Borràs
Anna Oliver Borràs (Carcaixent, 1972) és llicenciada en Dret per la Universitat de València. Actualment estudiant de Criminologia a la Universitat Oberta de Catalunya. Advocada en exercici des de l’any 1996. És membre fundadora de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira-AJUDA, i una de les impulsores del projecte Sòriques, que aglutina diferents associacions feministes. Des de fa anys ha participat en xarrades, tallers i activitats dirigides a la prevenció de la violència de gènere, especialment entre la gent més jove, la qual cosa l’ha motivada a crear un material com el llibre ¿Amor? Tú eliges, publicat a Edicions 96 l’any 2016, amb l’aspiració que puga ajudar a detectar una relació tòxica i els perills que comporta.
Editorial: Edicions 96

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies