Passadís de les Arts

Passadís de les Arts

Del 7 al 15 de maig tindrem l’oportunitat de disfrutar d’obres artístiques creades per diferents segments i institucions de la societat de Castelló. El fil conductor de la qual és el denominat fenomen Sostre de Vidre. Moltes de les obres s’han anat realitzant al llarg del 2022 i, altres, seran plantejades pels artistes invitats per a la seua realització amb totes les persones visitants que ho desitgen el dia de la inauguració, el 7 de maig en el Passadís de les Arts, al parc Ribalta.

Sons de Colors. Instal·lació a càrrec dels i les estudiants de 2n d’ESO de l’institut Ribalta.

Bussejant entre Letterings. Exposició realitzada pels i les estudiants de 3r d’ESO de l’institut Miquel Peris i Segarra.

De major vull ser…Desmuntant estereotips. Instal·lació efímera. Tintoreras Art.

Kutánea. Art abstracte. Patricia Bonet. Artista, fundadora d’Art On You.

JO. Instal·lació efímera. Trashformaciones.

No sóc Jo. Instal·lació fotogràfica. Ainhoa Anaut. Fotògrafa.

Teixint, tradicionalisme dels rols maternals. Escultura participativa. Sandra Brunori. Directora d’Art.

Trenca el teu Sostre de Vidre. Instal·lació efímera realitzada per estudiants de 4t de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló.

Atenesos i espartans. Presentació del projecte de fotografia participativa realitzat en l’Ateneu de Castelló. Ainhoa Anaut. Mediadora artística.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies