Los libros de las malas compañías

Los libros de las malas compañías

Editorial, que va nàixer en 2014 amb la pretensió de cuidar al llibre en el seu procés d’edició, i cuidar a la gent que intervé en ell. La seua política d’empresa: el desenvolupament sostenible. “Que el treball tinga el millor impacte, millorant la vida de tots, sense deixar a ningú arrere”. Un compromís amb els ODS i l’agenda 2030.
Los libros de las malas compañías són de paper FSC, dels quals “no desforesten selves perquè provenen de boscos que es gestionen de manera sostenible”. Els llibres s’imprimeixen en la Comunitat de Madrid i el seu magatzem és gestionat per un projecte que dona ocupació a la gent sense llar d’aqueixa capital, concretament, els del Zaguán, en Carabanchel.
Los libros de las malas compañías, la editorial, ha rebut el tercer premi nacional del Ministeri de Cultura i Esport (2021) als llibres millor editats. El títol reconegut: La verdadera historia de la rata que nunca fue presumida, que també ha sigut inclòs en les llistes del New York Times i del Rise: A Feminist Boo Project, aquesta última, elaborada per l’associació nacional de llibreters i llibreteres dels EUA.
El seu més recent títol: Neighbours, Escrit per Lília Momplé (Moçambic en 1935), amb traducció d’Alejandro dels Sants; coberta de Malangatana Valente Ngwenya; col·lecció: Llibres del Baobab. Un relat prop de la novel·la negra.
https://www.librosdelasmalascompanias.com/

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies