Literatura de proximitat

Literatura de proximitat

A partir del llibre: Lluvia de Azahar
Una trobada a la Fira del Llibre de Castelló en la que parlarem de si a l’hora de triar un llibre tenim en compte on és l’acció; si ens influeix el que estiga ambientada en la província i en els llocs de proximitat que coneixem… i també, de què passa amb la portada, si el fet que ofereix una imatge d’un lloc on vivim ens anima a adquirir la novel·la. Debatrem sobre literatura i turisme, de si es pot compaginar, de si els personatges ens indiquen llocs per visitar o ens poden influir a l’hora de decidir quins llocs visitem. Perquè, finalment, la literatura és un món de sorpreses.
En Lluvia de Azahar, amor, felicitat i joventut en un entorn idíl·lic, que es veuran truncades per un brutal assassinat. Un thriller carregat de secrets i falses aparences. Un artifici constant, ordit amb gran habilitat i coneixement de l’ambient judicial.
La pajarita roja editores naix el setembre de 2015, després de treballar més de vint anys en el sector, amb l’ànim de publicar, sobretot, narrativa de ficció en castellà. Assentats a Castelló de la Plana, l’objectiu fonamental és donar suport a aquells autors de qualitat que demanden llibres editats a la seua altura. El nostre lema és que som editors, no mers “publicadors” dedicats a triar entre els originals que arriben a les seues mans. Nosaltres treballem les obres, braç a braç al costat de l’autor, perquè el resultat final siga de la màxima qualitat possible. Corregim els textos i elaborem informes de lectura en els quals es pretén assenyalar tant els aspectes més destacats de les obres com aquells altres que poden millorar-se. Tot això sota la premissa que el llibre, editat per nosaltres, ha de tindre una qualitat professional. Som Carlos Tosca i Geòrgia Iordache, parella i companys en aquest viatge per a ajudar-vos a crear publicacions de les quals sentir-nos orgullosos tots.
Autor/a: Maribel Escrig Ibáñez
Il·lustrador/a: Georgia Iordache
Editorial: La Pajarita Roja

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies