Geòrgiques

Geòrgiques

Presentació i posterior signatura
A partir del llibre: Georgiques, XVI PREMI DE POESIA IBN HAFAJA als Premis literaris Ciutat d’Alzira 2021
Poemari compost per 35 poesies que parlen del present, del futur, de l’amor i de la mort. A més, l’obra està plena de citacions literàries al principi de molts dels poemes i en un apèndix final anomenat ‘Racó del torsimany’. Els versos que formen part del poemari Geòrgiques són un diàleg amb la natura, amb l’obra de Virgili com a referent. Els arbres, el jardí, l’hort i el poeta es fonen en una mateixa matèria i parlen del present i del futur, dels somnis, de l’amor i de la mort. La fusió entre el que pensa el poeta i el que esdevé a la natura es projecta en una única veu que reflexiona sobre l’existència, la mentida i la identitat.
Autor/a: Pasqual Mas
(Almassora, 1961) és doctor en Filologia. Ha dirigit la revista internacional de teatre Fiestacultura i ha publicat als Estats Units, Alemanya i Espanya una vintena de llibres relacionats amb l’estudi de la literatura. És autor de diverses novel·les, entre les quals Salt en fals (Premi Enric Valor de Novel·la), La cara oculta de la lluna (Premi Enric Valor de Novel·la) i Diva.
Editorial: Bromera

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies