«El gran llibre del bestiari català», espectacle, presentació i tallers

«El gran llibre del bestiari català», espectacle, presentació i tallers

Presentació de F. Kervacec d’una història al voltant del món fantàstic i tallers manipulatius, vinculats a les figures del llibre, per part de Botafocs, que pot aportar algunes figures de bestiari (Haca, bestiari infantil, etc.)
A partir del llibre: El gran llibre del bestiari català
Recull il·lustrat de 76 tipologies de bestiari festiu, de diferents localitats, amb indicació del municipi, tipologia, any de la construcció, constructor, etc, amb una breu referència divertida de la figura dibuixada. Un recull de les bèsties més destacades del nostre bestiari popular, la festa és cultura. El nostre país és ben petit, però el seu bestiari és ben extens. A les nostres festes, el seny deixa pas al foc i els caramels; per uns breus instants, tot és rauxa i alegria. I és vibrar i ballar i saltar envoltats de les bèsties més estranyes i estimades. Igual que si fossen a la plaça en un dia de festa major, petits i grans gaudiran amb aquest llibre on hi és representat el bo i millor del nostre bestiari festiu i popular. Un recull extens i ple d’informació, una cercavila completa amb les anècdotes i la història darrere de cadascuna de les nostres bèsties.
Autor/a: Meritxell Bayarri i l’Agrupació del Bestiari i Botafocs
Nascuda a Sitges. Es va llicenciar en periodisme en la Universitat Rovira i Virgili. Ha treballat en diferents mitjans: Metrópoli Abierta, 20 Minutos Barcelona, Eix Diari, Ràdio les Borges, ECO de Sitges i TAC 12. Ara és comunicadora en l’Agrupació del Bestiari. També ha col·laborat en el llibre Retrobestiari, (2021).
Il·lustrador/a: Carles Arbat
Carles Arbat va nàixer en Bescanó, (Girona) en 1973. En 1997, es va graduar de la carrera d’arts aplicades i es va especialitzar en disseny gràfic. En l’any 2000, va guanyar la competència del Pòster de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil; en 2002, el Premi Lazarillo para il·lustradors amb “La ciudad de los ignorantes” i en 2005, el “Premi Llibreter” en la categoria d’àlbum il·lustrat.
Editorial: Penguin Random House. Libros ilustrados. Penguin kids

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies