El canto de las Mujeres

El canto de las Mujeres

Presentació de llibre: El canto de las Mujeres, de Martin Winckler, és un relat que respon a moltes preguntes no formulades, que parla dels tabús de la feminitat i de la intersexualitat. És, en definitiva, la veu de totes les dones. La intriga en el seu argument i la proximitat en el seu llenguatge l’acosten a un públic molt ampli: 360 000 exemplars venuts al seu país d’origen, França!
A partir del llibre: El canto de las Mujeres
Em dic Jean Atwood. Soc metge resident i número u de la meua promoció. M’he especialitzat en cirurgia ginecològica i el meu objectiu és aconseguir una plaça en el millor hospital de França. Però abans m’obliguen a passar sis mesos en una minúscula unitat de «Salut de la Dona», que dirigeix un capoll barbut que ni tan sols és ginecòleg; és mèdic de família! Si es pensa que passaré sis mesos a les seues ordres, ho porta clar. Què es creu? Que m’ensenyarà la meua professió? Estic molt ben formada, sé tot el que ha de saber un ginecòleg per a operar, reparar i reconstruir el cos femení. Així que no puc –ni vull– perdre el temps escoltant com unes senyores s’esplaien i em conten la seua vida. Sincerament, no sé què podrien ensenyar-me.pecializado en cirugía ginecológica y mi objetivo es conseguir una plaza en el mejor hospital de Francia. Pero antes me obligan a pasar seis meses en una minúscula unidad de «Salud de la Mujer», que dirige un capullo barbudo que ni siquiera es ginecólogo; ¡es médico de familia! Si se piensa que voy a pasar seis meses a sus órdenes, lo lleva claro. ¿Qué se cree? ¿Que va a enseñarme mi profesión? Estoy muy bien formada, sé todo lo que tiene que saber un ginecólogo para operar, reparar y reconstruir el cuerpo femenino. Así que no puedo –ni quiero– perder el tiempo escuchando cómo unas señoras se desahogan y me cuentan su vida. Sinceramente, no sé qué podrían enseñarme.
Autor/a: Martin Winckler
Soc Marina Seder Colomina, 33 anys, originària de Castelló de la Plana i amb un peu allí i un a París des de 2011. Després de diversos anys participant al club de lectura La Llanterna, estava farta de descobrir llibres genials que no podia comentar amb ningú, ja que molts no estaven traduïts. Després de donar-li moltes voltes i veure que cap editorial s’animava, em vaig animar jo i vaig crear Envol Editions, una editorial franc-espanyola per a donar a conéixer llibres “imprescindibles” en tots dos costats de la frontera, amb una línia editorial clara: novel·les basades en temàtiques d’actualitat (feminisme, racisme, dret a una mort digna, urgència climàtica i ecològica…) per a contribuir a l’avanç de la nostra societat.
Editorial: Envol Editions

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies