Cent de Fuster

Cent de Fuster

Taller participatiu amb un arbre de fusta ecològica per acompanyar i donar suport a un equip de monitors-educadors en la realització d’un ample ventall d’activitats i tallers manuals per treballar temes relacionats amb els llibres i la lectura.
Cent de Fuster és una activitat que juga amb un artefacte que s’ha denominat l’arbre dels llibres. En un lloc significatiu de la parc s’ubicarà un gran arbre de fusta al qual li denominen “L’arbre dels llibres”. Un arbre que serà el reclam de la gent per a que puga participar en aquesta activitat amb motiu de la Fira del llibre. L’arbre estarà decorat amb portades de llibres importants per a la nostra literatura i amb fotos d’autors/es reconeguts. Aquest 2022 es celebra l’any Joan Fuster. I és impossible parlar de Joan Fuster sense que vaja lligat el mot “aforisme”. Segons l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, un aforisme és una “proposició en forma de màxima, sovint enginyosa, amb què s’enuncia un pensament o una asserció moral, filosòfica o científica”. Joan Fuster va portar els aforismes a la seua màxima expressió i el que es pretén amb aquesta activitat és donar-li rellevància.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies