Acte de lliurament dels premis del Concurs de Cartells Contra l’Assetjament Escolar

Acte de lliurament dels premis del Concurs de Cartells Contra l’Assetjament Escolar

És un acte que s’enquadra dins de la celebració del Dia internacional contra l’assetjament escolar, amb la finalitat de conscienciar i obrir un espai de diàleg sobre l’assetjament escolar. Se presentaran els cartells guanyadors, del Concurs de cartells contra l’assetjament escolar, amb alumnat de tot el territori escolar, des de 1r de primària fins a 1r d’ESO.
A partir del llibre: Nunca
Álvaro és un estudiant d’ESO, que descobreix la cara més amarga de la vida escolar en canviar d’institut per motius familiars. En el nou centre és el blanc de les provocacions d’un grup d’alumnes. Álvaro s’adona que un altre company també pateix les mateixes agressions; ajudar-lo potser és l’inici d’una solució per als seus propis problemes.
Autor/a: Glòria Castañares Martí
És professora d’Ensenyament Primari i va realitzar el curs d’especialització en Pedagogia Terapèutica: Educació Especial. Treballa en una escola de la ciutat de València des de l’any 1986.
Il·lustrador/a: Sara Bellés
Sara Bellés (Benlloc, 1989) és una artista visual i il·lustradora. Es va formar com a tècnica superior en il·lustració i més tard en gràfica publicitària per l’Escola d’Art de Castelló. Va culminar la seua formació reglada graduant-se en Belles arts a la ciutat de Granada. Treballa com a il·lustradora i artista plàstica des de Benlloc (Castelló), mentre realitza exposicions i participa en multitud de projectes.
Editorial: Batidora ediciones

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies